Valencia CF21 junio 2020

Celades: “Porteria a zero, hem guanyat 2-0, estem molt contents”

El tècnic del Valencia CF valora la bona primera meitat de l'equip en la qual considera que va meréixer marcar més gols

Albert Celades, tècnic del Valencia CF, va afirmar aquest diumenge després de la valuosa victòria del seu equip a Mestalla davant Osasuna per 2-0 que “no crec que fóra tant un ‘match-*ball’, però cada vegada queden menys punts. Jo li donaria molta importància al factor anímic: anar-nos amb la porteria a zero, alguna cosa que buscàvem des de fa dies, hem guanyat 2-0, estem molt contents”.

Com valora les accions del VAR?

L'acció de Guedes no l'he vista, la de Rodrigo sí, l'he vista en una captura de pantalla que m'han ensenyat. Ja vaig parlar ahir del que pensava i em reafirme. Són dues accions molt seguides, que han tardat molt a decidir i, després de la primera, pensava que anava a passar el mateix i que també anava a anul·lar el gol de Guedes. Crec en l'honestedat arbitral i poc més puc dir.

Va meréixer més gols en la primera meitat

Hem fet una molt bona primera part, en la qual ens hem pogut anar amb més gols de diferència. Ens ha faltat aqueix últim passe per a definir. En la segona part ens ha costat més, ells han millorat i potser se'ns ha fet llarga. No vols que se t'escape el partit i havíem parlat internament de la gestió dels últims minuts. Hui crec que els hem gestionats bé.

Dues parts diferents, però igual de positives

Hem jugat molt millor la primera que la segona part. Però en la segona volíem evitar pèrdues que ens costaren contraatacs. Ens hem precipitat en la passada i volíem evitar que el rival isquera ràpid i que ens agafaren arrere. És cert que no va haver-hi tantes arribades en la segona com en la primera part, però estic satisfet del partit i del resultat.

La situació d'Hugo Guillamón el preocupa?

Ja vaig dir l'altre dia que no cal córrer tant i pensar que serà titular sempre. És el tercer partit que juga consecutiu. Està mostrant un bon nivell i tant de bo puga seguir així fins a final de temporada. Està en una negociació i tant de bo arribe a un bon port.

Guedes ha marcat, ha donat el segon. Per què el canvi?

Està tenint continuïtat, ha jugat els tres partits, però hi ha moltes trobades seguides amb tanta calor i tant de desgast. I volem dosar als jugadors. L'important és que isca amb l'actitud adequada. Si s'enfada pel canvi no passa res.

Ferran ja no és titular indiscutible

Hem de triar als millors cada partit i, torne a repetir, que en el context en el qual estem, en el qual els canvis són tan importants, és igual d'important el que juga d'inici com el que sale després.

Què li passa al Valencia CF amb el VAR?

Done la meua opinió i no tinc por a represàlies per parlar del VAR. Ahir vaig dir que és molt frustrant veure a Rodrigo quan li anul·len gols i el VAR et lleva punts. No vull creure, ni crec, que estiguem pagant la denúncia a la RFEF a través de l'arbitratge i del VAR.